dijous, març 28, 2024
Mida del Text

FOLC i Reciprocitat Ara es reuneixen per establir línies de col·laboració a favor de l’espai audiovisual en la nostra llengua

21.01.2021

La Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) i Reciprocitat Ara es reuneixen per impulsar la campanya a favor de la recepció dels mitjans de comunicació i de la creació d’un espai audiovisual compartit en la nostra llengua en tots els territoris del nostre domini lingüístic.

Les dues entitats treballen, des de fa mesos, per aconseguir unes reivindicacions que tenen una llarga tradició i que, en aquests moments, estan de plena actualitat per les campanyes que diverses entitats, entre les que es troben Reciprocitat Ara i la FOLC, han implementat amb diverses iniciatives a les xarxes socials, institucions i localitats de tots els territoris de parla catalana.

La FOLC i Reciprocitat Ara demanen als governs autonòmics de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià, als partits polítics i a les corporacions de mitjans de comunicació que atenguen les seues peticions per posar en marxa la reciprocitat i l’espai audiovisual compartit amb rapidesa. En eixe sentit consideren que la majoria de la població està d’acord en la recepció de les emissions de la CCMC, CVMC i IB3, així com de les senyals de RTV Andorra o de català de France 3. També en aprofundir en les col·laboracions i intercanvis comuns per enfortir l’espai de comunicació en català, pensant en les persones nouvingudes i especialment en les noves generacions (públic infantil i juvenil).

 

La campanya per la reciprocitat plena i l'espai de comunicació en català compta amb el suport de:


Â