dijous, juliol 25, 2024
Mida del Text

La FOLC es reuneix amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

20.12.2019

Aquest 17 de desembre passat la FOLC es va reunir amb Núria Llorach (vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA) i Andreu J. Martínez (director d’Estratègia i Recursos Humans de la CCMA) per presentar-los la campanya Per la reciprocitat plena i l’espai de comunicació en català. Des de la CCMA es van valorar molt positivament els objectius d’aquesta campanya i es va acordar mantenir una línia de contacte per seguir l’evolució i les novetats que es vagin produint durant el 2020 en l’espai de comunicació en català.

Ja són moltes les persones que s'han adherit al manifest d'aquesta campanya i en calen moltes més. Podeu fer-ho en menys d'un minut en aquest enllaç.

A la foto, d’esquerra a dreta, s’hi pot veure la Sra. Núria Llorach amb la Vicepresidenta de la FOLC, Blanca Serra, Daniel Condeminas Coordinador tècnic d’aquesta campanya i Rafel Castellanos, Tresorer de la FOLC.

La campanya compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Fundació Catalunya Fons.