dijous, març 28, 2024
Mida del Text

XVII Trobada d'Escoles Valencianes del Baix Vinalop

L'Associació per la llengua el Raig de Crevillent, a qui correspon l'organització, ha programat una sèrie d'activitats prèvies per al dia 10 de maig:

- Durant la setmana anterior es podrà visitar a la Casa de Cultura de Crevillent l'exposició "Realitat i vitalitat de la Llengua Catalana" (Federació d'Orgnitazcions per la llengua catalana- FOLC) que vol mostrar la realitat de l’existència de la llengua amb els següents eixos temàtics: els territoris on es parla el català, la realitat desigual dels usos idiomàtics, la vitalitat i la història de la llengua catalana amb una finalitat didàctica i d'autoestima.

- El dimecres 6 de maig a les 19,30 i a la sala d'actes de la Casa de Cultura, es realitzarà l'acte de presentació de la Trobada. S'iniciarà amb una xarrada sobre l'ensenyament del valencià a les nostres comarques i a la que intervindrà Tudi Torró,  Marisol Quesada i Julià Jiménez presentada per Mª Jesús Navarro. A continuació es lliuraran els PREMIS SAMBORI de 2009 en les seues diferents categories. Finalitzarà l'acte amb l'actuació del cantant crevillentí de hip-hop Vicen-T (i Dídac), guanyador de la darrera edició del concurs musical d'àmbit de Països Catalans LLIGA'T A LA MÚSICA."